Tone de motorină au fost furate (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JrqmHAXx8eM[/youtube]Tone de motorină au fost sustrase de la una dintre cele mai mari companii petroliere din Constanța, printr-o instalație ingenioasă! O persoană a fost arestată, iar alţi zeci de suspecţi sunt cercetaţi în acest caz.

Principalul suspect în cazul furtului de combustibil petrolier, un bărbat de 26 de ani, se află în Arestul Inspectoratului de poliție al Județeului Constanța. Ceilalți doi complici au reușit să scape. Furtul s-a produs la adăpostul întunericului, într-o zonă unde nu existau camere de supraveghere, iar hoții au venit dotați cu un adevărat arsenal de instalații pentru a sustrage motorina, pe care o depozitau în recipiente ascunse în înteriorul unui microbuz și a unei mașini.

Oamenii legii spun că în interiorul celor două mijloace de transport au descoperit suficiente bidoane pentru a încărca aproape cinci tone de combustibil, însă planurile hoților au fost deturnate de vigilența polițiștilor constănțeni.

Anchetatorii încearcă acum să conexeze probele de la dosar pentru a demonstra dacă există legătură între cei trei hoți și persoane din interiorul companiei, înclusiv angajați sau agenți de la firma de pază.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.