Tomis Yacht & Salon Auto, la ediția a XX-a

Cea dea 20 ediție a salonului nautic și auto Tomis Yacht a început  miercuri, în portul turistic Tomis din Constanța. Constănțenii pot admira o gamă variată de caiace, canoe, bărci de pescuit, yacht-uri și autoturisme, întinse  pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați.

Expoziția Tomis Yacht & Salonul Auto și-a deschis porțile pentru pasionații de ambarcațiuni, dar și de autoturisme. Timp de 4 zile, Camera de Comerț , Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, îi așteaptă pe cei îndrăgostiți de mare, la cea de-a XX –a ediție. De departe vedetele târgului sunt ambarcațiunile.

În cadrul acestui eveniment pot fi admirate și chiar cumpărate  ambarațiuni de diferite tipuri și mărimi, fabricate în țară sau din import. Prețurile pentru o ambarcațiune de clasă medie pornesc de la 11. 000 și pot trece de 17.000 mii de euro.

La târg sunt expuse și mărci cunoscute de autoturisme, așa că locuitorii de la malul mării dar și turiștii, au de unde alege. Salonul Nautic și Auto Tomis Tacht 2017  reprezintă locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură.  Tomis Yacht & Salonul Auto va fi deschis până pe data de 18 iunie în parcarea din Portul TOMIS Constanţa, iar programul de vizitare este zilnic între orele 11.00 și 20.00.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea