Toamna e ca vara pe litoral

Stațiunea tineretului funcționează în acest week-end la capacitate maximă. Mii de turiști din toate colțurile țării au venit atrași de vremea frumoasă de vară. Prețurile sunt cu mult mai mici în această perioadă, dar asta nu afectează diversitatea și calitatea serviciilor oferite.

Primul week-end de toamnă a uimit turiștii dar și agenții economici de pe litoral. 31 de grade Celsius au arătat termometrele la malul mării, temperatură perfectă pentru relaxare pe nisip și pentro baie în mare. Mii de turiști au ales să-și petreacă sejurul la Costinești în septembrie iar alegerea s-a dovedit a fi ideală.

Deși vremea este asemeni celei din vârf de sezon, prețurile au scăzut considerabil. Turiștii găsesc locuri de cazare cu prețuri cuprinse între 80 și 150 de lei pe noapte iar șezlongurile costă doar câțiva lei.

La Costinești nu numai turiștii sunt bucuroși ci și patronii care au afaceri pe litoral. Ei speră ca vara să dureze până în octombrie astfel încât profitul să nu scadă. Ofertele sunt pentru toate buzunarele iar cele mai căutate unități sunt cele în regim all inclusive.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Sorin Hulubei