Tinimtex, din nou la Constanţa

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte- Tinimtex ajunge din nou la Constanţa. Evenimentul va fi organizat în perioada 16-20 septembrie atât la Pavilionul Expoziţional cât şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral. În premieră, în cadrul târgului va avea loc şi o prezentare de modă.

Cele mai noi colecţii toamnă-iarnă vor fi expuse la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte- Tinimtex în perioada 16-20 septembrie. Evenimentul reuneşte peste 240 de firme pe o suprafaţă totală de 5500 de metri pătraţi. Târgul se va desfăşura la fel ca precedentele, atât la Pavilionul Expoziţional cât şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral.

Din totalul participanţilor, 73 % sunt producători şi 27 % sunt comercianţi. Cei mai mulţi dintre expozanţi, aproximativ 30 % sunt bucureşteni, urmaţi apoi de constănţeni cu o pondere de 12 %. În cadrul târgului vor şi câteva firme care vor vinde exclusiv en- gros.

În cadrul târgului vor fi prezentate colecţii în concordanţă cu cele mai noi tendinţe în moda mondială.

Această ediţie a târgului vine şi cu o premieră. Este vorba despre o prezentare de modă care va avea loc miercuri de la ora 18:30, în sala de ceremonii a pavilionului expoziţional. Pentru cei care vor să vină la târg, programul de vizitare va fi zilnic între orele 10 şi 19. Duminică, în ultima zi, programul va fi până la ora 16.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea