Tinerii din Partidul Social Democrat se pregătesc de alegerile europarlamentare

Sub egida Generația Europeană 2020, tinerii din Partidul Social Democrat și Partidul Socialiștilor Europeni s-au întâlnit la Mamaia pentru a discuta despre campania pentru alegerile europarlamentare.

Astfel cei care vin cu proiecte deosebite și viabile pentru dezvoltarea României vor putea câștiga premiul cel mare ce presupune o excurise la Bruxelles, în cadrul căreia vor vizita Parlamentul European.

La întâlnire au luat parte și lideri ai Partidului Social Democrat care au vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare.

Cu mesaje de încurajare a venit și senattorul Mircea Geoană, care a lansat și o provocare celor prezenți dorind ca în fiecare oraș al țării să fie un reprezentant al Partidului Socialist Democrat.

Tânărul deputat Cătălina Șrefănescu, este de părere că trebuie acordată foarte mare importanță alegerilor europarlamentare.

Totpdată, cei prezenți au participat și la două ateliere de lucru ce  privesc viitorul Europei și modul în care se implică partidul în politica europeană în contextul bugetului 2014-2020.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: George Dima