Tinerii democrat liberali şi-au dat întalnire la malul mării (VIDEO)

Veniţi din toate colţurile ţării, cei peste 100 de participanţi au ridicat numeroase probleme în cadrul Şcolii de Vară. Una dintre acestea vizează poziţia cetăţenilor care sunt de stânga.

Şcoala de vară  a devenit o tradiţie pentru tinerii democrat liberali. Aceasta le propune participanţilor spre dezbatere teme referitoare la comunicarea publică a principiilor şi valorilor de centru dreapta, la iniţiative pentru o economie competitivă şi la restauraţia în educaţie.

Conducerea PDL este mândră de noua generaţie şi se bucură că cei care vin în urma lor sunt plini de energie. Chiar dacă mai au multe de învăţat, cei 100 de tineri  veniţi la Eforie, spun că se află aici pentru a progresa. Printre problemele pe care le-au ridicat în prima zi a şcolii de vară, se numără dialogul cu persoanele care agrează politica de stânga.

La acest eveniment, participanţii se vor întâlni şi cu partenerii PDL din polul de centru dreapta, iar sâmbătă, preşedintele PDL Vasile Blaga, va veni la malul mării pentru a discuta cu tinerii.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima