Tineri din Ovidiu au fost surprinşi la furt

Mai mulţi tineri din Ovidiu au fost surprinşi de către polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, în timp ce furau motorină din două vagoane-cisternă ale unui tren.

Doi tineri au fost prinşi în flagrant, pe data de 7 februarie, de către polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, în timp ce furau motorină din două vagoane-cisternă ale unui tren.

 Este vorba despre doi tineri din localitatea Culmea, oraș Ovidiu. În comiterea infracţiunilor, aceştia au mai fost ajutaţi de doi indivizi. Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul fiecăruia dintre ei, ocazie cu care au confiscat  6200 de lei, 500 de euro și 645 de litri de combustibil. În urma acestor acţiuni, cei patru au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Pe data de 8 februarie, Judecătoria Constanţa a emis mandate de arestare de 30 de zile pentru primii doi, ceilalţi doi, fiind puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit portalului instanţelor de judecată.

De remarcat este faptul că în cazierul unora dintre ei se mai află și alte fapte penale. Au furat o cruce din cimitir cu care au spart un magazin.  Se pare că ei sunt în atenţia oamenilor legii de mai bine de zece ani.

Redactor: Sondra Sandu