Timp de zece zile, sunetul muzicii latino a pus stăpânire pe Vama Veche

Rafinamentul, eleganţa în mişcări şi piruetele ameţitoare au fost la loc de cinste în ultima seară a competiţiei Salsa Week 2013 de la Vama Veche. Iar juriul specializat a acordat titlul de cea mai bună pereche, care va pleca la Campionatul Mondial de Salsa de la Miami, grecilor Stella şi Dimitris. Pentru ei, salsa înseamnă un stil de viaţă.

Fiecare salsero şi salseras a dorit să se evidenţieze prin tehnică, acurateţea mişcărilor, compoziţia dansului. Unii au reuşit, alţii nu, dar participarea la aceste competiţii îi face să spere că vor ajunge cândva cei mai buni dansatori.

Printre cei care s-au luptat în paşi de dans pentru marele trofeu s-au aflat şi artiştii Vlad şi Mihaela, de la o şcoală de dans din Constanţa. Ei au reprezentat România anul trecut la Miami.

Pasionaţii de dans latino au trăit în aceste zile clipe minunate alături de perechile favorite. Cât despre oboseală, aceasta nu există când vine vorba de marea petrecere latino de la malul mării.

Evenimentul, unul dintre cele mai populare şi complexe în comunitatea salsa din Romania, îşi propune să aibă cât mai multe ediţii cu dansatori români care ne vor reprezenta în străinătate.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru