Timp de trei zile Mangalia se va afla sub semnul dansului

Deschiderea oficială a festivalului Crazy Salsa Fest a avut loc, la Mangalia, printr-o lansare de carte aparținând coregrafului și instructorului de dans Felix Crainicu. Intitulată sugestiv “Etichetă în dansul social”, cartea reprezintă un adevărat cod de maniere dedicate dansului social.

Prima zi de festival a început cu workshop-uri dedicate copiilor, mai ales că în cadrul evenimentului există și o secțiune dedicată celor mici “Kids Salsa Fest”. În cea de-a doua zi va avea loc concursul de Miss Salsa, iar ultima zi va fi dedicată integral Zilei Internaționale a Dansului. Fiind un eveniment complex, pe lângă reprezentații artistice, work-shop-uri, concursuri de dans, organizatorii le-au pregătit participanților câteva surprize.

Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu incitante cursuri de dans susţinute de instructori renumiţi dinţarăşi străinătate.

Toți cei care au acceptat invitația la Crazy Salsa Fest au făcut-o din pasiune pentru dans, însă totodată pentru a veni în ajutorul a doi copii talentați. Medeea și Daniel sunt cele două cazuri pentru care Clubul Sportiv Noua Generație luptă să îi ajute în lupta lor cu problemele de sănătate.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: Cristi Caciauna