The Rolling Stones va lansa „On Air”

Veste excelentă pentru iubitorii trupei The Rolling Stones! Aceasta va lansa, la începutul lunii decembrie, un album care va cuprinde înregistrări BBC din anii 1960.

Formaţia britanică The Rolling Stones va lansa albumul „On Air”, pe data de 1 decembrie 2017. Materialul, care va cuprinde înregistrări realizate în studioul BBC în anii 1960, reprezintă o privire asupra perioadei de formare a legendarei trupei. În primii ani de la înființare, membrii grupului cântau blues, R&B şi chiar country.

Fiecare piesă de pe noul album a fost restaurată prin tehnica „Audio Source Separation”. Materialul discografic va fi disponibil în diverse formate, inclusiv vinil în ediţie de lux.

Înfiinţată în 1962 la Londra, trupa The Rolling Stones, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 55 de albume și compilații și au avut 37 de piese în top-10 singles. Printre cele mai cunoscute melodii ale grupului care, în 1989 a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, amintim:  (I Can’t Get No) Satisfaction, Start Me Up, Ruby Tuesday, Let’s Spend the Night Together.

The Rolling Stones, care îl are ca solist pe inconfundabilul Mick Jagger, a concertat și la București în iulie 2007. Ca dovadă a succesului de care se bucură britanicii, pentru spectacolul respectiv s-au vândut peste 56.000 de bilete, cifră record pentru România.

Redactor: Ramona Caba