The Pussycat Dolls se reunesc după 7 ani

După 7 ani de la despărţirea grupului muzical american The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger este pregătită pentru vechea formulă a trupei. Fetele simt că este timpul să renunțe la trecut şi au hotărât să se reunească.

Potrivit revistelor de la Hollywood, Nicole Scherzinger, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Jessica Sutta și Melody Thornton plănuiesc să se reunească. Grupul muzical, The Pussycat Dolls, care a devenit un fenomen global cu primul lor single, Don t Cha, în urma unor controverse, s-au despărţit în 2010. Formația a fost des criticată pentru faptul că solista grupului, Nicole Scherzinger, este cea mai prezentă artistă componentă a band-ului The Pussycat Dolls.

”Le iubesc pe fete. Sunt ca și surorile mele”, spunea Nicole Scherzinger într-un documentar intitulat ”Behind the Mind”, apărut acum vreo șase ani. ”Lumea nu știe toată povestea. Eram în centru deorece eu cântam. Eu eram cea care cânta”, a ținut atunci să se laude Nicole Scherzinger.

Artista a mai propus o revenire la vechea formulă a trupei în trecut, dar fără succes. Totuşi, presa americană susţine faptul că Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt și Ashley Roberts ar putea reveni foarte curând pe scenă pentru unul sau mai multe show-uri.

De asemenea, se zvonește faptul că formaţia va planifica un turneu la nivel mondial, la sfârșitul anului 2018.

Redactor: Lavinia Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.