Terorizați de hoții de fier vechi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwWRv1oQTzY[/youtube]Un localnic din comuna constănţeană Mihai Viteazu a ajuns la capătul răbdărilor, după ce şi-a găsit, din nou, terenul agricol devastat. Asta pentru că pe proprietatea lui se află o conductă dezafectată, care atrage ca un magnet hoţii de fier vechi din zonă. În fața sediului de poliție s-a stîrnit un adevărat scandal, în care suspecții pozează în victime, acuzîndu-l pe proprietarul păgubit de agresiune.

Hoții au fost surprinși, vineri noapte, pe terenul agricol, în timp ce săpau după bucățile de fier vechi. Proprietarul a pus mâna pe telefon și a anunțat poliția.

O echipă din cadrul Postului de Poliției Mihai Viteazu a reținut cinci indivizi. În autoturismul cu care aceştia veniseră la furat, oamenii legii au găsit mai multe lopeţi, dar şi bucăți din conductă.

În fața sediului de poliție, suspecţii au stârnit un scandal monstru. Aceştia au susţinut că respectiva conductă nu era pe domeniu privat şi l-au acuzat pe proprietar că i-ar fi agresat.

Cu toate acestea, imaginile vorbesc de la sine. Şanțurile adînci săpate pe proprietatea privată nu fac decît să îi incrimineze pe cei vinovați.

După proporțiile săpăturilor, oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre o rețea mult mai extinsă de hoți de fier vechi, motiv pentru care au demarat o anchetă penală pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în operațiunile ilegale.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.