Termica Distribuție Năvodari, noul furnizor de căldură

Primăria orașului Năvodari anunță cetățenii că, începând din această lună, facturile privind consumul de căldură vor fi achitate la SC Termica Distribuție Năvodari.

Începând cu luna mai 2017,  Serviciului Public de alimentare cu energie termică, produsă centralizat, în sistemul de transport, distrîbuție și furnizare al Orașului Năvodari către consumatorii finali, populație și agenți economici, a lost preluat de SC Termica Distribuție Năvodari SRL în baza unui contract. Astfel, facturile pentru achitarea consumului de energie termică vor fi incasate de către SC Termica Distribuție Năvodari SRL la sediu sociatá]ii Tineretului nr. 1, NAvodari (fosta D.A.R.A.).

De asemenea,  începând cu data de 1 iulie 2017, toți abonații Serviciului de Termoficare al orașului, persoane fizice si juridice, inclusiv Asociațiile de Proprietari,  să se prezinte la sediul SC Termica Distribuție Năvodari ca să ridice formularele în vederea încheierii contractelor și a convențiilor de furnizare a energiei termice și a apei calde menajeră.

Redactor: Daniel Albu