Termenii si conditiile site-ului Litoral TV

Prin trimiterea unui material (fotografie, video, alte imagini, fisiere audio sau text) catre Litoral TV, sunteti de accord cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin trimiterea unui material pe site-ul www.tvlitoral.ro sunteti de acord ca acesta sa fie folosit in orice format in cadrul Litoral TV pe perioada nelimitata.

Materialele trimise pe site-ul www.tvlitoral.ro pot fi editate si modificate inainte de a fi publicate.

Prin trimiterea materialului, garantati ca acesta:
–    Este proprietatea dumneavoastra
–    Nu contravine niciunei legi in vigoare
–    Nu este procurat prin mijloace ilegale
–    Nu face obiectul unui contract, intelegeri sau licente

Prin trimiterea materialului sunteti de acord sa nu cereti Litoral TV daune in cazul in care aveti de suferit de pe urma materialului publicat.

Daca materialul este publicat, Litoral TV va face toate eforturile pentru a va atribui materialul trimis. Insa, din motive tehnice sau de alta natura, acest lucru nu va putea fi mereu posibil. Litoral TV nu poate garanta ca orice material trimis va fi folosit sau publicat. In cazul in care acesta este publicat, Litoral TV isi rezerva dreptul de a edita materialul trimis. Acesta poate fi sters de pe site in orice moment, fara a fi pastrat in arhiva.

Pentru ca materialul sa fie atribuit dumneavoastra, va rugam sa va asigurati ca formularul de trimitere este completat cu date valide.

Daca materialul trimis apare pe alte canale media prin mijloace ilegale, Litoral TV nu isi asuma responsabilitatea pentru acest fapt.