Teribilismul le-a schimbat tragic destinele

Un tînăr de doar 21 de ani a murit și alți trei au fost răniți în urma unui accident rutier produs noaptea trecută, în localitatea constănțeană Cochirleni. Tinerii se întorceau de la bar, când mașina a zburat efectiv de pe șosea, s-a răsturnat și a pus la pământ gardul unei gospodării, unde s-a și oprit. Proprietarii casei sunt cei care i-au scos pe brațe pe răniți, însă băiatul de 21 de ani nu a mai avut nicio șansă. Tînărul care se afla la volan avea o alcoolemie de 0.43 miligrame alcool pur în aerul expirat și va trebui acum să-și asume răspunderea pentru moartea prietenului său.

Mașina a fost proiectată în decor, s-a răsturnat și s-a oprit în gardul unei locuințe, pe care l-a pus la pământ. Impactul a fost devastator pentru cei patru tineri. Bubuitura violentă i-a speriat de moarte pe proprietari, însă ce aveau să descopere i-a marcat pentru tot restul vieții.

Șoferul și pasagerul de pe locul din dreapta au fost grav răniți și a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD, care i-a transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

Vestea s-a abătut ca un fulger și asupra familiei băiatului care și-a pierdut viața în accident.

Nenorocirea a șocat întreg satul. Cei patru erau copii buni, cunoscuți de localnicii din zonă.

Inconștiența îi va costa scump acum, mai ales pe tânărul care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă penală în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc producerea tragediei de la Cochirleni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu