Tentativă de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

Trei indivizi au fost prinși de polițiști la scurt timp după ce au încercat să înșele un bărbat din Constanța prin metoda ”Accidentul”. Doi dintre ei au fost reținuți.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, miercuri, 19 iulie, de către un bărbat din Constanța, care a reclamat faptul că în jurul orei 05.dimineața, persoane necunoscute au încercat să-l înșele, cu suma de 950 de euro și 2.000 de lei, prin metoda ,,Accidentul”.

În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au depistat un minor, în vârstă de 16 ani, iar ulterior, cu sprijinul polițiștilor din Medgidia, au fost identificați încă 2 indivizi, unul de 25 și celălalt de 19 ani, care se deplasau cu un autoturism, implicați în comiterea faptei. Cei din urmă au fost reținuți și propuși  pentru luarea unor măsuri preventive.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă pe această cale, astfel încât dacă sunteți sunați de persoane necunoscute sau care se recomandă ca fiind rudeși vă solicită bani pentru rezolvarea vreunei probleme cu autoritățile, anunțați de urgență organele competente, pentru a-i prinde și trage la răspundere penală.

Redactor: Daniel Albu