Tensiuni în rândul democrat liberalilor constănţeni (VIDEO)

Marii perdanţi ai alegerilor din 10 iunie aruncă acum vina de la unul la altul, cer demisii şi excluderi, în timp ce rândurile…de jos ale partidului nu au ocazia să-şi spună părerea despre ce se întâmplă cu formaţiunea politică. Chemaţi astăzi la Consiliul de coordonare local, membrii supăraţi nu au mai apucat să pună pe masă ofurile personale, pentru că votarea s-a făcut la foc automat, iar şedinţa a fost declarată închisă chiar dacă mai erau subiecte de discutat….

Cu 160 de membri “prezenţi” pe listă şi doar puţin peste o sută care se aflau, efectiv, în sală, şedinţa de Consiliu de coordonare local a fost declarată statutară. S-au votat, la foc automat, câteva dintre punctele de pe ordinea de zi, peste altele s-a trecut direct….

Iar, la final, membrilor nici măcar nu li s-a dat ocazia să vorbească.

Pentru că rândurile s-au spart înainte să apuce să ridice mâna, un domn supărat s-a urcat direct pe scenă ca să spună ce are de spus!

Scandalul dintre cei doi lideri politici, Maria Stavrositu şi Gigi Chiru, pare să se răsfrângă încet şi asupra membrilor de partid., pentru că în rândul formaţiunii apar tot mai multe tensiuni şi dispute.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Matei Ghioc