Temperaturile au scăzut pe litoral

După o vară toridă, turiștii de pe litoral au început să simtă prezența toamnei. Vântul este nelipsit, iar plimbările de seară necesită ținute speciale. Hanoracele, gecile de toamnă, pantaloni lungi și adidașii au înlocuit fustele scurte, maieurile și sandalele.

Deși toamna se instalează pe litoral, turiștii nu se dau plecați de la mare. Vântul bate cu putere, însă acestora nu li se pare nimic în neregulă. Se adaptează cu ușurință tuturor condițiilor, purtând ținute în pas cu moda, dar ….specifice temperaturilor scăzute.

Noile piesele vestimentare reușesc să acopere întreg corpul, dar în același timp să păstreze tendințele din modă. Dacă în timpul verii se ține cont de transparența materialelelor, lungimea fustelor și decolteul maieurilor, toamna, paleta de culori și modele vestimentare permit turiștilor să se remarce.

Chiar dacă, pe zi ce trece, toamna se instalează la malul mării, hotelierii speră ca temperaturile acceptabile să se păstreze până în octombrie, când ia sfârșit programul Litoralul pentru toți.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea