Techirghiol și Cernavodă, rămase fără apă

Mai multe străzi din orașele Techirghiol și Cernavodă au rămas fără apă potabilă, din cauza unor lucrări RAJA, la conductele de alimentare cu apă. Echipele de muncitori au început lucrările încă de la ora 8 dimineața, pentru a se putea relua alimentarea cu apă cât mai repede.

Pentru remedierea unei avarii si pentru montarea unor vane pentru sectorizare, RAJA Constanta a fost nevoita sa intrerupa, astazi, 24 mai, furnizarea apei potabile, in localitatea Techirghiol, in intervalul orar 8,30-16,00. Sunt afectati consumatorii de pe strazile Zanelor, Bucovinei, Ion Creanga, Aurel Vlaicu, 9 Mai, Al. I Cuza.

De asemenea, pentru o avarie la conducta de alimentare cu apa, de pe strada 9 Mai din orasul Cernavoda, RAJA a sistat furnizarea apei potabile, in intervalul 11,00 – 16,00. Sunt afectati consumatorii de pe strazile 9 Mai, Panait Cerna si Medgidiei din orașul Cernavoda.

Reprezentanții companiei își cer scuze față de abonatii afectati de  aceste lucrari si le mulțumesc pentru înțelegere, asigurându-i că, în astfel de situații, echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea defecțiunilor cât mai repede și pentru reluarea alimentării cu apă în parametri optimi.

Redactor: Daniel Albu