Teatrul vine la Planetariu!

Cunoscut pentru programele sale de educație în privința universului ceresc, Planetariul din Constanța va fi pentru prima dată gazda unei piese de treatru. În data de 19 septembrie acesta îmbracă haine noi.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța își extinde paleta expozițională. Planetariul va primi un suflu nou odată cu  piesa de teatru care se va desfășura în această incintă.

Piesa de teatru are la bază scenariului dramaturgului clujean Cristiana Bojte Keresztes. Spectacolul va cuprinde elemente adaptate si combinate din piesele de teatru “Steaua fără nume” și “Visul unei nopti de vara”, din poezia “Luceafarul”, filmul “Star Wars” și jocul video “Starcraft”. Întregul fir epic este special conceput pentru desfășurarea spectacolului în Planetariul Constanța. Aici vor avea loc și proiecții spectaculoase realizate în cupola Planetariului, imagini care dezvăluie tainele Universului şi ale sistemului nostru solar.

În perioada 19 septembrie – 3 noiembrie se va organiza alte 12 reprezentații ale spectacolului unde, deasemenea, intrarea va fi liberă.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet