Teatrul Vienez de Copii vine la Constanța

A V-a ediție a Teatrului Vienez, “Copiii Joacă Teatru” vine la Constanța în luna octombrie. Asociația a fost înființată cu scopul de a dezvolta abilitățile de comunicare ale copiilor, tinerilor și profesorilor, în diverse domenii precum: literatură, artă și teatru.

Teatrul Vienez de Copii, cu titulatura “Copiii Joacă Teatru”, a pus bazele unui proiect ofertant și provocator, respectiv o initiațivă educațională. În cadrul acestuia se desfășoară Conferința Națională “TEATRUL ÎN EDUCAȚIE” și workshop-urile educaționale de instruire a profesorilor.

Proiectul educațional se bucură de sprijinul Ministerului Național al Educației și Inspectoratului Județean Constanța. În fiecare an, aceste evenimente sunt organizate în două orașe ale țării. În 2018, Constanța și Baia Mare vor fi gazde pentru aceste manifestări. La Constanța, prima întâlnire va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, în data de 26 octombrie, la ora: 14:00, iar cea de-a doua pe 27 octombrie la Palatul Copiilor.

Redactor: Sondra Sandu