Taximetrist inconștient – pasageră în comă

Neacordarea de prioritate, în trafic, dăunează grav sănătății. Din această cauză, ieri, la Constanța, cinci persoane au ajuns la spital. O persoana este în comă, după ce un taxi a fost izbit în plin de o ambulanţă aflată în misiune. Femeia care a intrat în comă era pasageră în taxi. Ceilalti raniti sunt medicul şi asistenta din ambulanţă, pacienta pe care o transportau, precum şi taximetristul.

Accidentul s-a produs joi în jurul prânzului. Ambulanţa care a lovit taxiul se afla în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Aceasta  transporta un pacient cu insuficienţă respiratorie la spital.

Două ambulanțe, un SMURD și un echipaj de la Descarcerare au ajuns la intervenție. În urma impactului foarte puternic, pasagera aflată în taximetru a fost rănită foarte grav, suferind un traumatism cranian sever. Ea a fost intubată şi transportată la spital în stare de comă. Acum se află în secția de Terapie Intensivă și are multiple fracturi faciale și craniene. Tot la spital au ajuns și  medicul, asistenta și pacienta din ambulanță precum și taximetristul.

Medicul are costele rupte, pacienta din ambulanță  o contuzie la cap, iar taximetristul a suferit o fractură de femur și va fi operat. Singura care a scăpat cu răni ușoare este asistenta.  Șoferul de taxi a  fost testat de polițiști, însă nu consumase alcool. Cu toate acestea,  i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactor: Oana Jărloianu