Taxele și salubrizarea, dezbătute la Medgidia

Sala de Ședințe din cadrul Primăriei Medgidia a găzduit întâlnirea edilului cu persoanele interesate de aprobarea nivelului impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016. Marian Iordache a prezentat materialele care vor votate în următoarea ședință de consiliu. Pe lângă taxe, s-a discutat și despre strategia cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea serviciului de salubrizare din municipiu.

Primarul municipiului Medgidia le-a vorbit celor prezenți în sala de ședințe despre conținutul proiectelor și mai ales despre necesitatea lor. Primul punct dezbătut a fost cel care vizează taxele și impozitele.

Referitor la strategia cu privire la dezvoltarea și funcționarea Serviciului de Salubrizare edilul a spus că reprezintă o adaptare la condițiile existente în domeniul gestionării deșeurilor.

Și în cazul acestui proiect au fost adresate mai multe întrebări.

La finalul dezbaterii Marian Iordache a declarat că scopul întâlnirii a fost atins. Asta deoarece oamenii au avut ocazia să facă propuneri și au semnalat toate nemulțumirile. Referitor la intervențiile consilierilor locali, edilul spune că au fost unele firești.

Pentru cetățenii prezenți la dezbaterea publică modul în care se vor aplica modificările la impozite și taxe reprezintă o prioritate.

Materialele prezentate în cadrul dezbaterii publice se află publicate și pe site-ul primăriei pentru a fi consultate de toți cetățenii interesați. Cele două proiecte vor supuse spre aprobare în următoarea ședință de consiliu local.

Redactor: Paul Alexe