Tavan prăbușit în mall

Incident grav într-un centru comercial din Constanța. O femeie a ajuns la spital după ce tavanul magazinului s-a prăbușit peste ea. Tânăra se afla la cumpărături când tavanul fals a cedat. Și nu este pentru prima dată când se întâmplă asta acolo. În noiembrie anul trecut, s-a mai prabusit un tavan. Din fericire, atunci nu a fost nimeni rănit.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 21.00 cand tavanul unui magazin din aripa noua a centrului comercial s-a prabusit. La momentul respectiv, in incapere se aflau cateva persoane. O tânără a fost prinsă sub dărămături. Din fericire, tanara se afla in afara oricarui pericol.

Reprezentanții centrului comercial vin cu punctul lor de vedere…

„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului nostru. Echipa Centrului s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului. Colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor. Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care centrul comercial o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial”, au transmis reprezentanții mall-ului.

Redactor: Cristina Niță