Tăriceanu își susține colegii de partid

Președintele Alianței Liberarilor și Democratilor – Călin Popescu-Tăriceanu, a făcut o  vizită la Constanța, pentru a-și susține colegii intrați în cursa pentru Parlamentul României. Tăriceanu a ținut să menționeze, printre altele, că are speranțe mari în cadrul alegerilor, mai ales de la Constanța, oraș de care se simte legat sentimental. 

Președintele ALDE a mai spus că-și dorește mai mult de la locuitorii orașului și asta pentru că, orașul de la malul mării este un mediu favorabil liberalismului.

Acesta a mai afirmat că perspectiva este una bună, adică aceea de a forma majoritatea și guvernul după alegeri, lucru care-i va da posibilitatea de a pune în practică proiectele și susținerea valorilor.  Tăriceanu a mai precizat că își dorește ca românii să se poată exprima liberi în adevăratul sens al cuvântului, acesta îndemnându-i să iasă cu toții la vot.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor are o viziune certă despre cum trebuie să arate viitorul României. Această viziune se bazează pe o dezvoltare economică susţinută de investiţii şi pe sprijinirea capitalului autohton.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea