Târguri și expoziții la Constanța

Calendarul targurilor este unul destul de încărcat în această perioadă. Constănțenii își vor putea cumpăra nu doar articole vestimentare de la târgurile organizate de Camera de Comerț, Industrițe, Navigație și Agricultură, ci și mobilă sau cadouri pentru cei dragi cu ocazia învierii Domnului.

Cele mai importate târguri cu vânzare ajung la Constanța în perioada ce urmează. Cel mai apreciat și longeviv târg de îmbrăcăminte și încălțăminte din România, ajuns deja la ediția 69 se va desfășura în perioada 22-26 februarie. În acest sezon, dungile, imprimeurile florare, bustierele și influențele glam-rock sunt în tendințe, iar la târgul Timintex cu siguranță veți găsi articole vestimentare în pas cu moda.

În perioada 2-5 martie, va avea loc un dublu eveniment. În cadrul Salonului de dotări hoteliere și alimentație publică, oamenii care nu dețin afaceri în acest domeniu, dar vor să-și schimbe mobilierul din casă, o vor putea face la Târgul de mobilă- totul pentru casă și familie.

Vești bune sunt și pentru cei care urmează să se căsătorească. Târgul pentru nunți va pune la dispoziție viitorilor miri tot ce au nevoie pentru organizarea celui mai important eveniment din viața lor. Expozanții aduc atât rochii de mireasă și costume pentru miri, cât și reprezentanți ai formelor de organizări evenimente. Târgul pentru nunți este la ediția cu numărul XIV și se desfășoară în perioada 17-19 martie la Pavilionul Expozițional Mamaia.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea