Târgul Vacanțelor se desfășoară în acest weekend la Constanţa (VIDEO)

Fie că doriți să vă petreceți sărbătorile de iarnă pe pârtie, la munte, sau în ținuturi exotice unde temperaturile nu scad sub 30 de grade Celsius, Târgul Vacanțelor are oferte pentru fiecare. 12 agenții de turism oferă pachete de vacanţă atât în țară cât și la peste hotare.

Dacă în Bulgaria o familie întreagă se poate distra cu doar 250 de euro pentru 7 nopți, în Austria un pachet de 4 nopți de cazare poate ajunge și la 160 de euro de persoană.  Pentru cei care nu s-au săturat de soare și sunt dispuși să aloce o sumă ceva mai ridicată pentru vacanțele de iarnă, Târgul vine cu oferte pentru Egipt, Dubai sau chiar Bora Bora. Astfel, cu 500 de euro, constănţenii pot cumpăra un pachet all inclusive de 7 nopți la hotel de 4 stele în Dubai. Pentru românii care preferă muntele, este bine de ştiut că pe 1 decembrie, în Austria, se sărbătorește pentru al treilea an consecutiv Romanian Ski Days, iar în Bulgaria acelaşi festival se desfăşoară în perioada 20-24 februarie. Oferte există şi cei care vor să îşi petreacă vacanţa pe plaiul mioritic.

Târgul Vacanțelor se află la cea de-a doua ediție, iar organizatorii spun că numărul participanţilor a crescut considerabil. Evenimentul se încheie pe 14 octombrie, iar cei care cumpără în această perioada un pachet la agențiile înscrise pot beneficia și de reduceri.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru