Târgul național “Expoagroutil” și-a deschis porțile

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a deschis porțile Târgului național “Expoagroutil”, târg național cu participare internațională, în domeniul agriculturii și industriei alimentare. Târgul se desfășoară în spațiul exterior al centrului Vivo, în perioada 03-06 mai.

Expoagroutil este un târg de profil dedicat atât celor din domeniul agricol dar nu numai. Se desfășoară la Constanța în cadrul spațiului exterior al centrului Vivo începând cu ziua de trei mai până la data de șase.

Târgul poate fi privit din mai multe perspective. El poate însemna și o oportunitate pentru tinerii aflați la început de drum în clădirea unei direcții în viață pentru că pot vedea îndeaproape, de la cunoscători ce înseamnă viața de agricultor în zilele noastre.

Este o ocazie pentru oamenii prinși în munca de zi cu zi, cu timpul aflat la limită, să afle care ar putea fi sursele de la care s-ar putea aproviziona cu preparate tradiționale de cea mai bună calitate, realizate în tihnă și cu pricepere după rețetele bunicii.

Evenimentul beneficiază de o prezență masivă a producătorilor și distribuitorilor de utilaje și inputuri agricole dar și de material săditor, produse tradiționale și viti-vinicole, finanțări, asigurări, acest lucru demonstrând faptul că această manifestare a devenit pe an ce trece, una din cele mai mari din țară, iar Dobrogea este un punct deosebit pe harta țării în acest domeniu.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet