Târgul Ghidul Miresei – în premieră la Constanţa

Pregătirea unei nunţi poate deveni o corvoadă pentru miri. Alegerea localului, muzica, decorul şi căutarea hainelor înseamnă multe drumuri şi timp pierdut. Pentru a le ușura munca, zeci de  firme din tara s-au strans la Pavilionul Expozitional Constanta, in cadrul cunoscutului Targ de Nunti Ghidul Miresei, aflat în premieră și la malul mării.

Aflat la prima sa editie din afara Bucurestiului, evenimentul reunește peste 70 de expozanti din domeniu, intr-un urias spatiu de peste 2000mp.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reusita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.Pe parcursul a câtorva zile, viitorii miri vor avea timp să probeze și să compare mai multe ținute  pentru marele eveniment ,cu preturi pentru toate buzunarele, de la 500 lei la peste 10.000 lei.

Tinerii interesați au la dispoziție un week-end întreg pentru a-și pune la punct evenimentul împreună cu specialiștii. Târgul de Nunți Ghidul Miresei se încheie duminică.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea