Târgul Gaudeamus Litoral a ajuns la final

Târgul s-a încheiat cu ceremonia de decernare a premiilor. Tot în cadrul evenimentului a fost desemnată și câștigătoarea unui zbor cu avionul Katana pus la dispoziție de Regional Air Services.

A fost aglomerație mare la încgiderea Târgului Gaudeamus Litoral. Zeci de curioși s-au strâns pentru a urmări spectacolul Fanfarei Militare.

Peste 9.000 de vizitatori veniţi din toate colţurile ţării au răspuns, timp de o săptămână, invitaţiei lansate la o cură estivală de lectură. Cea mai râvnită carte a târgului a fost desemnată de către vizitatori, Hoţul de cărţi de Markus Zusak, publicată de editura RAO. Premiul Miss Lectura a fost câştigat de Bianca Ghiţă, studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti. Printre câștigători s-a numărat și o tânără din Constanța, câștigătoarea marelui premiu al Tombolei Gaudeamus un zbor cu avionul Katana, oferit de Regional Air Services.

Volumele donate în acest an la Gaudeamus Litoral vor avea ca destinaţie biblioteca Şcolii generale nr. 1 din comuna Ciocîrlia, judeţul Constanţa.

Reporter: Andreea Iliescu ; Imagine: Adi Florea