Târgul Floriilor, la Ovidiu

La inițiativa Asociației Țăranii Dobrogeni, producatorii constănțeni si-au dat întâlnire, timp de două zile, in localitatea Ovidiu pentru a-și prezenta produsele. De la preparate tradiționale, produse după rețete ce se pierd în vreme, si până la tarabe care ofereau spre vanzare lavandă, oferta a stârnit interesul celor care au trecut pragul târgului din localitatea Ovidiu.

Târgul Floriilor, de la Ovidiu, a reunit gospodari și producători dobrogeni, iubitori ai tradițiilor românești, care au adus spre degustare si comercializare produse alimentare tradiționale, gustoase și sănătoase, provenite direct din gospodăriile Țăranilor Dobrogeni.

„Târgul Floriilor” a reprezentat și o ocazie ideală pentru cei care se pregătesc, deja, pentru masa de sărbători, Florii și Paște. Oferta a fost generoasă, zeci de producători dobrogeni, oferind produse care au stârnit pofta celor care au ajuns la târg.

Tărgul de Florii de la Ovidiu a reprezentat o invitație la regăsirea frumuseţii patrimoniului ţărănesc dobrogean, la regăsirea traiului sănătos  și gustului inconfundabil al bucatelor de la țară şi la mărturia gestului firesc de reîntoarcere la simplitate, curățenie  și normalitate.

Reporter: Alina Brumaru ; Imagine: Valentin Crîngașu