Târgul de vechituri de pe varianta Constanţei a fost arhiplin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hf20750Vipw[/youtube]În ciuda frigului de afară, târgul de vechituri de pe varianta Constanţei a fost arhiplin. Oferta a fost variată  de la cărți și bibelouri până la articole vestimentare la mâna a doua,  telefoane mobile sau detergenți.

În fiecare sfârșit de săptămână, în târgul de pe bulevardul Aurel Vlaicu sunt comercializate mărfuri generale, ce diferă de la un vânzător la altul. Din cauza sărăciei, constănțenii, cei mai mulți pensionari,  ajung să își vândă bunurile personale și să renunțe la obiecte cu valoare sentimentală pentru câțiva lei, bani care  îi ajută să supraviețuiască de la o săptămână la alta.

Comercianții au scos la vânzare și haine la mâna a doua, de la geci de piele la blugi sau încălțămințe.

În ciuda condițiilor meteo nevaforabile, oamenii au venit și în această săptămână la târgul de vechituri. Unii spun că au fost în trecere și curiozitatea i-a îndemnat să intre, alții spun că sunt nelipsiți.Vizitatori sunt destui, însă puțini sunt și cei care cumpără. Astfel, din dorința de a nu-I perde pe potențialii clienți, vânzătorii de chilipiruri sunt dispuși să lase la preț.

Persoanele care doresc să viziteze târgul plătesc o taxă de intrare în valoare de 1 leu. De altfel, chiria pentru ocuparea unei tarabe într-o zi de duminică este de 10 lei.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alexandru Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.