Târgul de Turism “VACANȚA”

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța, și-a deschis porțile în mod oficial în data de 28 martie și se va încheia odată cu ultima zi a acestei luni. În acest an, ofertele vor fi prezentate în cadrul Centrului Expozițional Constanța. Ele se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare. Propunerile regăsite aici îi pot ajuta mult pe cei care căută destinații turistice originale, care să se plieze, din toate punctele de vedere, necesităților și posibilităților personale.

Concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional are loc și Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 precum și Târgul de Mobilă 2019. Aceste evenimente reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale și particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA: producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă.

La târg au fost invitaţi să participe cu ofertele proprii: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice și asociaţii de promovare turistică din țară și străinătate.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet