Târgul de Turism “Vacanța” își deschide porțile între 11 și 13 martie

Constănțenii își vor putea alege vacanțele preferate la prețuri promoționale. 24 de firme vor fi prezente la târg cu oferte de first booking și early booking cu reduceri de până la 45 %. Evenimentul este organizat de CCINA și ANAT la un centru comercial din oraș.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MuKMYj7vAVI[/youtube]

Cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Turism „Vacanța” revine la Constanța. Cei care vor să își planifice o vacanță vor avea cu siguranță de unde alege și asta pentru că la târg vor fi prezente în total 24 de firme care își vor promova ofertele. Târgul va avea loc la un centru comercial din oraș.

Vizitatorii târgului care se hotărăsc să își achiziționeze o vacanță prin first booking sau early booking pot beneficia de reduceri chiar și de 45 % pentru unele destinații. Cele mai căutate sunt în continuare cele din Grecia, Bulgaria și Turcia.

Reprezentanții centrului comercial care va fi gazda târgului speră ca vizitatorii să își poată achiziționa vacanța pe care o doresc.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, pe 11, 12 și 13 martie. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 22, iar în ultima zi va avea loc și Tombola Târgului de Turism. Târgul este organizat de Camera de Comerț Industrie Navigație și Turism în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Redactor: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.