Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte și-a redeschis porțile

Cele  mai noi colecții ale producătorilor români pot și consultate și de ce nu, cumpărate de către constănțeni. Prețurile sunt accesibile orcărui buzunar,iar cumpărătorii nu s-au lăsat așteptați.

Blănuri, haine de piele, sacouri, costume, încălțăminte, toate pot fi găsite la târgul ce se desfășoară zilele acestea la Pavilionul Expozițional. Devenit deja o tradiție, mulți dintre constănțeni preferă să își achiziționeze noi piese vestimentare direct de la producătorii din toată țara veniți la malul mării. Spre exemplu, această doamnă este o clientă fidelă. Acum își caută o rochie. Nu se uită la preț, spune că nu are un buget anume. Dacă îi place, în mod special ceva, își cumpără.

Colecțiile de toamnă-iarnă au fost cele mai căutate.  Însă la fel de mult interes a fost acordat și la capitolul încălțăminte. Pentru domni se pare că încălțămintea pentru sezonul rece trebuie să fie comodă.

Tinimtex este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei ușoare pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea