Târgul de haine, la start!

Cel mai cunoscut târg național de îmbrăcăminte și încălțăminte de la malul mării își va redeschide, în doar două zile, porțile pentru cea de-a 66-a ediție. Iar dacă organizatorii se așteptau să fie aglomerație în rîndurile clienților, de data aceasta expozanții sunt cei care îi surprind. Se plîng că spațiul este unul prea mic și sunt nnevoiți să se lupte între ei pentru un loc avantajos, chiar la intrarea în Pavilion.

Constănțenii sunt așteptați în perioada 24-27 februarie la Pavilionul Expozițional din Mamaia pentru a-și înoi garderoba de primăvară varfă, conform ultimelor tendințe ale modei. Producători și comercianți din toată țara vin la malul mării cu cele mai noi colecții.

Dacă în 2009 participau 450 de firme la acest târg, numărul lor s-a injumătățit, tocmai din lipsa de spațiu propice pentru a-și putea expune și vinde marfa. Așa că pentru 2016, reprezentanții CCINA doresc o regândire a spațiului, astfel încât aceste discuții să nu mai existe.

Extinderea Pavilionului Expozițional ar putea fi realzată chiar și cu bani europeni.

Târgul a devenit deja o tradiție atât pentru constănțeni, cât și pentru expozanți, 73% dintre aceștia fiind producători. La acestă ediție și-au anunțat prezența firme din 14 județe ale țării. Procentul cel mai mare fiind reprezentat de firme bucureștene, urmat de Constanța cu 18%.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea