Târg educațional în Constanța

Eveniment important pentru elevii constănțeni! Oferta educațională a anului școlar 2018-2019 va fi prezentată în această săptămână,sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău”. Târgul ofertelor educaționale se va desfășura atât în  Constanța cât și în alte localități precum Năvodari, Mihail Kogălniceanu sau Mangalia. 

Joi și vineri va avea loc târgul ofertelor educaționale, organizat de  Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Evenimentul se desfășoară sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău” și se adresează elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, părinţilor acestora dar şi elevilor de liceu.

Instituţiile de învăţământ teoretic, vocațional sau tehnologic, liceal și postliceal, îşi vor expune oferta la Pavilionul Expoziţional Constanţa.De asemenea, târgul ofertelor educaținale se va desfășura şi în alte 8 locaţii din județ: Mangalia, Năvodari, Cobadin, Hârşova, Cernavodă, Eforie și  Mihail Kogălniceanu.

Deschiderea oficială va avea loc joi, la ora 10.00, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în prezenţa autorităţilor locale și a partenerilor educaționali. Programul de vizitare este 9.00-18.00.