Târg dedicate femeilor la Constanța

Fie că vorbim de îngrijirea tenului, de hair styling, make up sau de tratamente corporale, cu toate sunt aspecte care preocupă doamnele și domnișoarele din Cosntanța. În acest sens, la centrul de afaceri din statiunea Mamaia s-a deschis un târg. Așadar cele care vor avea curiozitatea să-i treacă pragul, vor putea beneficia fie de un coafat lejer gratuit sau de un make up gratuit.

Una dintre atracțile târgului este și criosauna care stă la dispoziția oricărei persoane curioase să testeze acest nouă metodă de tratament.

Însă ofertele nu se opresc aici. Reprezentanții unui salon din București vă pot face să vă simțiți adevărate zeițe și asta datorită unei metode revoluționare de îngrijire a tenului.

Doamnele care au vizitat deja târgul nu au avut cum să plece cu mâna goală și ar fi extrem de mulțumite dacă această ediție va fi urmată și de altele.

Târgul pune la dispoziție și o gamă larga de produse cosmetice , farduri, creme sau produse de hair style și totodată oferă șansa celor pasionați să lucreze în cadrul unui salon deoarce este și un job corner unde pot fi depuse cv-uri. Târgul se va încheia duminică.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita