Târg de week-end la Medgidia

Dacă v-ați apucat deja de cumpărăturile pentru sărbători, cu siguranță nu ar trebui să ratați Targul Producatorilor si al Mestesugarilor din toata tara, organizat la Medgidia. Bunătățile gătite după rețete tradiționale dar și obiectele artizanale de decor reîntregesc peisajul mesei de Paște.

Comercianţii oferă produse tradiţionale, de artizanat, pielărie, brânzeturi, dulciuri şi încălţăminte. Bunătăţile sunt 100% naturale, iar medgidienilor  și turiștilor, deopotrivă, nu le mai rămâne altceva de făcut decât să meargă la cumpărături.

Iar apoi la un spectacol de muzica populara, sustinut de catre artistii Mariana si Mihai Calin. Este a treia oara cand cei doi vin la Medgidia si spera sa faca impresie buna si de aceasta data. 

Spectacolul va fi unul pe măsura aşteptărilor, plin cu surprize şi premii din partea organizatorilor, si va începe sambata,  la ora 17.00, în Piaţeta Decebal din Medgidia. Oameni de toate vârstele sunt aşteptaţi să petreacă pe muzică populară, alături de soţii Mariana şi Mihai Călin.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu