Târg de toamnă la școala din Poarta Albă

Elevii Școlii Gimnaziale din cartierul Via al comunei Poarta Albă au participat la Târgul de toamnă.  Ajutați de părinți și profesori, micuții au scos la vânzare diverse produse, printre care și prăjituri. Copiii prezenți la activitate au ţinut cont şi de sărbătoarea de 1 Decembrie şi, îmbrăcați în costume populare, au prezentat cântece și poezii.

Acțiunea a avut scop umanitar și s-a bazat pe realizarea de produse din fructe și legume de toamnă, în colaborare cu familiile copiilor. De la vânzare nu au lipsit prăjiturile și plăcintele, iar prețurile au fost pentru toate buzunarele, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Prezent la eveniment, edilul șef al comunei a apreciat munca micuților, dar și sprijinul cadrelor didactice.

Cadrele didactice, dar și părinții au vrut să dea un exemplu micuților, care să învețe să fie buni și să ajute persoanele nevoiașe. Iar elevii au fost receptivi și spun că deja vor iniția și ei o astfel de activitate.

Cum produsele au fost de calitate, iar preţurile pentru toate buzunarele, marfa a fost vândută într-un timp scurt. Evenimentul a fost unul de succes, iar organizatorii au fost mulțumiți.

Redactor: Paul Alexe