Târg de plăcinte de la Școala Generală “George Enescu” din Năvodari (VIDEO)

La plăcinte, înainte! După acest slogan s-au ghidat în această dimineaţă majoritatea copiilor de la Școala Generală George Enescu din Năvodari. Și chiar au fost la plăcinte, mai exact, la târgul organizat de școală, aflat deja la a șasea ediție.

Copii, părinți, bunici și cadre didactice de la Școala Generală George Enescu și-au dat întâlnire în sala de sport a unității de învățământ. Aici au fost expuse tot felul de dulciuri, dar în mod special plăcinta de dovleac, acesta fiind de altfel și principalul ingredient al bunătăților.

Expoziția nu a fost doar pentru a încânta privirea. Vizitatorii, părinții și copii au putut cumpăra dulciurile expuse. Între micii comercianți supravegheați îndeaproape de mămici și de cadrele didactice, nu a fost vorba de concurență, ci de colegialitate și dobândirea de noi aptitudini.

Târgul de plăcinte de la Școala Generală George Enescu va fi organizat cu siguranță și anul viitor, ba chiar se ia în calcul căutarea unei locații  mai mari, unde să fie mai accesibil pentru clienți și astfel să crească vânzările.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Bogdan Inel