Târg de nunți la Constanța

Viitorii miri au început căutările pentru organizarea nunții pe care și-au imaginat-o dintotdeauna. De la rochii de mireasă, invitații și fotografi, toate au putut fi găsite la târgul pentru nunți de la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură.

Organizarea unei nunți necesită timp și bineînțeles un buget pe măsura marelui eveniment.  De asta au ținut cont și viitorii miri care au venit să studieze ofertele la târgul organizat la Pavilionul expozițional. Așa cum era de așteptat, viitoarele doamne au fost cele mai numeroase și au luat cu asalt stand-urile cu rochii de mireasă. Tendințele sunt aceleași de câțiva ani buni.  

Atunci când găsesc rochia perfectă, unele femei nu mai țin cont de prețul cerut pentru o astfel de creație vestimentară.

Pentru alte persoane însă, bugetul este unul limitat.

Invitațiile pentru nuntă sunt și ele foarte importante. Firmele specializate au pregătit, pentru anul acesta, modele dintre cele mai inedite.

Pentru ca evenimentul să rămână viu în memoria tuturor este nevoie și de un fotograf potrivit.

Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură a ajuns deja la a XIII-a ediție și este cel mai important târg de profil din zona Dobrogei.

Reporter :Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea