Târg de ambarcațiuni la malul mării

Cei care iubesc apa, mai cu seamă plimbările pe apă, au ocazia zilele acestea să viziteze o expoziție de ambarcațiuni chiar la malul mării. Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură a organizat și anul acesta Salonul Nautic și Auto. Producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, s-au pregătit să prezinte publicului constănţean ultimele noutăţi  şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.

Interesul pentru sporturile nautice crește în permanență, mai ales pentru locuitorii de la malul mării. Așa cum este și firesc, acesta este și locul unde ambarcațiunile pot fi prezentante publicului larg. Pe o suprafaţa de peste 1.000 mp, expozanții au adus ultimele noutăți din domeniu. Salonul Nautic și Auto a ajuns deja la a 19-a ediție, continuând astfel tradiția de la țărmul Mării Negre.

Ambarcațiuni de diferite tipuri și mărimi, produse în țară sau în străinătate, caiace, bărci gonflabile, canoe, remorci pentru tractatea bărcilor, echipamente electronice de comunicație și navigație, motoare inboard și outboard, toate acestea și multe altele sunt prezentant de către expozanți în cele cinci zile ale târgului.

Singurul producător autohton de ambarcațiuni a venit la salon nu doar cu ambarcațiuni destinate transportului de persoane sau pentru pescuit, ci și cu o gamă de ambarcațiuni pentru agrement. Greutatea scăzută le face să fie ușor de transportat.

Prețurile pornesc de la 2000 de euro pentru o ambarcațiunie simplă fără motor sau cu o dotare minimă și pot ajunge până la 27.000 de euro.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea