Tarabe pline, clienți puțini

Aprovizionarea cămării pentru iarnă pare să devină un obicei pe cale de dispariție. Deși piețele din Medgidia sunt pline de fructe și legume la prețuri pentru taote buzunarele tot mai puține gospodine se încumetă să mai pregătească provizii pentru iarnă. Comercianții spun că în această perioadă vânzările ar trebui să meargă din plin, însă clienții se lasă așteptați.

Puține gospodine mai preferă să facă pregătiri pentru iarnă. Acest lucru se vede și în Piața Centrală din Medgidia. Comercianții spun că altădată piața era arhiplină în această perioadă, iar acum cumpărătorii se pot număra pe degete. Oamenii dau vina pe prețuri, despre care spun că sunt mari și astfel nu își permit să mai găsească resursele necesare pentru a întâmpina iarna cu provizii în cămară.

Dacă vă hotărâți și vreți să pregătiți conserve pentru iarnă, iată care sunt prețurile în această perioadă în piețele din Medgidia

Cu preţuri mici sau mari, gospodinele fac cum fac şi îşi pun câte ceva în cămară ca să aibă ce scoate pe masă şi în perioada iernii. Comercianții cred că în scurt timp va fi aglomeraţie în pieţele din Medgidia, asta deoarece vedete pe tarabe vor fi murăturile.

Redactor: Daniel Albu