Tara Piticilor isi schimba infatisarea

Se lucreaza la foc continuu in Tara Piticilor. Reprezentantii Primariei se straduiesc sa ii surprinda placut pe copii si pe parintii acestora. In doar cateva zile gropile de nisip au fost acoperite cu pavele de cauciuc . In zilele urmatoare va fi amplasata si o scena iar la una din cele doua intrari in Oraselul Copiilor, un brad imens de cel putin 15 metri va atrage toate privirile.

Tara Piticilor imbraca straie de sarbatoare.In curand  locul de joaca va fi impanzit de luminite iar copiii vor fi intampinati de persoanejele indragite din basme.

Organizatorii intentioneaza ca locul de joaca sa se transforme intr-unul de poveste si sa fie un parc de distractii asemanator cu cele din Viena.  Nici Mos Craciun nu va lipsi, acesta va fi prezent in Orasel cu cateva zile inainte de sarbatoarea Craciunului. Amatorii de distractie vor putea vizita zilnic Oraselul in intervalul orar 9- 21.00. Reamintim ca reprezentantii Primariei au promis ca de 1 decembrie, în prima zi de iarna, orășelul isi va redeschide portile.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes