Tânărul care a ajuns pe patul de spital după tragedia de sâmbătă noapte, de la Beirut a fost externat

Robert Rancu, victima incendiului de la restaurantul Beirut din Constanţa, care a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru că a fost intoxicat cu monoxid de carbon, a fost externat.
Reamintim că tânărul, în momentul izbucnirii incendiului, se afla în clubul de deasupra restaurantului libanez. Acesta a povestit că a plecat la toaletă, iar la un moment dat a văzut cum fumul gros invadează toată încăperea. A încercat să iașă din clădire însă din cauza ceții formate de fum, a sunat la 112. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, și apoi a fost transferat pe secţia Medicală.

Din păcate, veștile nu sunt tocmai bune pentru familia Buirencu. Tânăra dansatoare de 19 ani, care a scăpat din cumplitul incendiu,  va râmâne internată la Spitalul de Arşi din Capitală. Nicoleta Buirencu a fost operată săptămâna aceasta.

„Pacienta a fost operată. I s-a făcut transplant de piele de pe coapsă, la picior şi la mână. Apoi, cu ajutorul unui bronhoscop, i s-a scos funingine din plămâni. Starea rămâne gravă, dar sperăm ca evoluţia să fie bună“, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, Adrian Stănculea.

Doctorii au mai spus că tânăra nu are probleme din cauza arsurile, însă intoxicația cu fum și arsurile la nivelul  căilor respiratorii pot duce la complicaţii.

Redactor: Denisa Stoenescu