Tânăr fără permis, mort în accident

Un grav accident rutier s-a produs, luni seară, la intrarea  în localitatea Deleni, județul Constanța. Un tânăr și-a pierdut viața iar un altul a ajuns la spital.

Luni seară, ora 18:40. La intrarea în localitatea constănțeană Deleni, dinspre Băneasa, pe DN 3, un autoturism marca Alfa Romeo cu numere de Bulgaria a părăsit banda de mers și a intrat pe contrasens, într-o curbă periculoasă. Ghinionul celui aflat la volan a fost cisterna care venea din sens opus și care circula regulamentar. Nu a mai avut timpul necesar să evite coliziunea. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost proiectată într-un copac de pe marginea drumului. În scurt timp, la fața locului au sosit echipajele de polițiști, cele ale Serviciului Ambulanță și pompierii care au asigurat zona și au trecut la descarcerarea persoanelor aflate în mașină. Din nefericire, tânărul aflat la volan, identificat ca fiind Sunai Asan, de 20 de ani, din Castelu, a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta, un minor de 13 ani, a suferit răni multiple, fiind transportat la spital.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că Sunai Asan, tânărul care conducea autoturismul, nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De pare că a avut noroc până acum, ori de câte ori s-a urcat la volan și a condus  pe drumurile publice fără a fi șofer, mai ales că nici Poliția nu l-a oprit și nici alte accidente nu a mai avut. Însă, de această dată, i-a fost fatal, mai ales că era și întuneric, carosabilul era ușor umed iar curba este una destul de periculoasă.

Redactor: Daniel Albu