Tânăr lovit în plin pe trecerea de pietoni

Mare atenție pe unde traversați. De multe ori nici trecerea de pietoni nu vă poate garanta siguranța în timpul traversării carosabilului. Un tânăr a fost spulberat chiar pe marcajul pietonal sub ochii trecătorilor și celorlalți participanți la trafic. Atenție! Urmează imagini șocante care vă pot afecta emoțional.

Mergând pe principiul ”nu mi se poate întâmpla chiar mie”, mulți participanți la trafic ignoră regulile de circulație și, de multe ori, victime cad persoane nevinovate. Un tânăr care traversa regulamentar un bulevard din capitală a fost lovit în plin, chiar pe trecerea de pietoni. O cameră de supraveghere amplasată în zonă a surprins exact momentul în care băiatul s-a angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. În timp ce un autobuz aflat pe banda a doua de mers a oprit regulamentar, un autoturism care circula cu viteză pe banda 1 a țășnit direct pe trecerea de pietoni, fără nici o urmă de frânare, printre autobuzul oprit și mașinile parcate pe marginea drumului.  Viteza cu care acesta a pătruns pe marcajul pietonal pune cumva la îndoială intenția șoferului de a frâna sau încetini, iar nenorocirea a făcut ca tânărul angajat în traversarea străzii să fie lovit în mod brutal. Un martor ocular  a filmat scena în care câteva persoane au ajutat victima aflată în stare gravă, să se ridice de jos. Traumele provocate de accident sunt vizibile.

Cazul este cercetat de polițiști, iar în funcție de starea de sănătate a victimei și de numărul zilelor de îngrijiri medicale se va face și încadrarea juridică a faptei.

Redactor: Daniel Albu