Tânăr înecat pe plaja Modern

Trupul unui tânăr care s-a înecat sâmbătă pe plaja Modern din Constanţa a fost găsit prins între stabilopozi. După ore în șir de încercări, nici până acum salvatorii nu au putut să-i recupereze corpul. Bucățile de beton cântăresc câteva tone, iar în ajutor a fost chemată o macara.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LPoWlBZzBmM[/youtube]

Echipele ISU au reluat căutările tânărului dispărut în apele mării Negre, în dreptul plajei Modern. Corpul a fost găsit în cele din urmă de scafandri, prins sub stabilopozii care cântăresc câteva tone.

La faţa locului au ajuns şi rudele tânărului de 29 de ani. Cu sufletul la gură au aşteptat să primească vești de la salvatori.

Tânărul s-a înecat în după amiaza zilei de sâmbătă. El s-a aventurat alături de prietenii săi în marea agitată. Curenţii puternici l-au dus în larg în numai câteva secunde, pentru ca apoi să fie înghiţit de valuri. Bilanţul tragic continuă însă pe litoral. După ce în weekend 8 oameni au murit înecaţi, alte două persoane şi-au pierdut acum viaţa în mare: una în staţiunea Olimp, iar alta la Neptun. Ultima a intrat în apă cu nepoţica care în cele din urmă a fost salvată.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.