Tânăr înecat pe plaja Modern

Trupul unui tânăr care s-a înecat sâmbătă pe plaja Modern din Constanţa a fost găsit seara trecută prins între stabilopozii care cântăresc câteva tone. Deoarece zona era greu accesibilă, a fost necesar să se intervină cu o macara. Ore întregi a durat intervenția pentru recuperarea trupului neînsuflețit, timp în care, pe malul apei familia bărbatului de 29 de ani, era împietrita de durere.

Echipele ISU au reluat căutările tânărului dispărut în apele mării din dreptul plajei Modern, iar corpul bărbatului a fost găsit în cele din urmă de scafandri, prins sub stabilopozii care cântăresc câteva tone.

La faţa locului au ajuns într-un suflet şi rudele barbatului de 29 de ani . Au sperat până în ultimul moment că fiul lor este in viata dar n-a fost așa…

Tânărul s-a înecat în după amiaza zilei de sâmbătă. El s-a aventurat alături de prietenii săi în marea agitată. Curenţii puternici l-au dus în larg în numai câteva secunde, pentru ca apoi să fie înghiţit de valuri. Marea si-a luat din plin tributul in ultimele zile. 18 oameni au murit inecati sau au ajuns la spital in stare grava la sfarsitul saptamanii trecute. Luni alte două persoane şi-au pierdut viaţa în mare: unul în staţiunea Olimp, iar altul la Neptun. Ultimul a intrat în apă cu nepoţica sa care în cele din urmă a fost salvată.

Reporter: Bogdan Bolojan / Ana-Maria Stancu ; Imagine: Cristian Rizea / Adi Florea